• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

Ua oʻo atu le faʻaogaina o le module i le faʻalo i tulaga o le faʻaleleia atili o faʻamatalaga, ma le faʻatonutonuina o tau, mamanu, ma le tausiga e sili atu ona taua

O vaega o fale ma kamupani fa'aputu e itiiti ni fa'afitauli fa'apitoa, ae o le fa'atauva'a fa'atauva'a e faigata ai ona maua ni oloa maualuga?

O le tele o fale gaosi oloa po'o masini gaosi atoatoa e leai ni fa'aletonu tetele i tomai fa'apitoa.O le fa'afitauli e le maua e le maketi se avanoa latou te faia lelei ai.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le maketi o le EVSE i totonu o le atunuʻu ua ulufale atu i le sami mumu, ma o le tau o mea faʻapipiʻi ua oʻo lava ina pa'ū tele, lea e le mafai ai e kamupani e iai tekinolosi sili ona lelei ona gaosia oloa maualuga.O le mea lea, o le tele o kamupani o loʻo faʻamoemoe nei e ulufale atu i maketi i fafo, aloese mai tauvaga leaga i totonu o le atunuʻu, ma saili se siosiomaga sili atu maketi.

I le pito i luma, o loʻo tulimataʻia e le matou State Grid Corporation le tulaga lelei o oloa a nisi o fale faʻapipiʻi, ma iloa ai o le tele o tagata gaosi oloa na ave se uta lelei pe a latou faia ni suʻega aloaʻia, lea na fetaui ma faʻailoga eseese, maua tusi pasi, ma faʻatau atu i le maketi. O nisi taimi, e faia i se isi mea atoa.E naʻo le lua paʻu, o mea i luga o le maketi ma mea faʻamaonia e le tutusa, ma o nisi ofisa faʻamaonia e faʻamalieina nisi faʻailoga mo latou lava fiafia.

O le mea lea, e moni lava e i ai se va i le va o le tatou faiga ma atunuu i fafo.O fale su'esu'e mai fafo o le a le faia lea ituaiga mea, e faapena foi pisinisi.O se faafitauli faanatinati lea e tatau ona foia, aua o loʻo matou taumafai e faʻaititia le va ma atunuu i fafo i tulaga o tulaga, ma e oʻo lava i faʻailoga E sili atu nai lo latou, ae e leʻi faʻatinoina, o se faʻafitauli tele.

O le a le maualuga o le pa o le faʻaogaina o le module, ma o a itu e faigata ona soli?

Pe maualuga pa fa'atekinisi e fa'atatau i le fea itu e te va'ai i ai.I tulaga o faʻataʻitaʻiga faʻavae, o le faʻaogaina o le module e leʻi tele ni faʻaleleia ma faʻalavelave i le tele o tausaga.I le taimi nei, o le lelei, faʻatonutonu eletise ma isi faʻailoga ua oʻo i se maualuga maualuga.O le eseesega tele o nisi modules e lautele lautele, ma o nisi e vaapiapi.Ou te manatu patino o le avanoa mo le faʻaleleia o le lelei o le faʻaogaina o le module e matua faʻatapulaʻaina, aua e le mafai ona ausia.E selau pasene, na'o le 2 pe 3 togi o le pito i luga.

Ae ui i lea, o le tele o faigata o loʻo taoto i le gaosiga o le gaosiga ma le mamanu, e pei o le leai o se tausiga, o lona uiga, pe faʻafefea ona fai le module e le manaʻomia le tausiga i le taamilosaga galue umi, ma e mafai ona galue masani i le tele o le vevela ma le maualalo- siosiomaga vevela, ma le fua faatatau toe faaleleia e tatau ona maualalo.Galue malosi i lenei mea.

O lona uiga, e fa'atapula'aina le avanoa e fa'atupu ai fa'ailoga.O le taimi nei e sili atu i le auala e pulea ai le tau ma le faʻatinoga o tau faʻatinoga, e aofia ai le tau o le taamilosaga atoa o le olaga ma le tau o le tausiga.Ina ua valaau le State Grid mo tauofoga i lena taimi, aisea na maualuga ai le tau, aua o le a matou tuʻuina atu ni manaʻoga maualuga tele, e pei o le warranty i totonu o le fa i le lima tausaga, lea e le aofia ai nisi o oloa e maualalo le lelei.I nisi nofoaga, faʻalagolago i le tau, o le a malepe pe a mavae ni nai masina, o lea o le a le aoga.

Ona iai lea o le fua fa'atatau.O le taimi nei o le gaosiga o modules o loʻo faʻapitoa i le tele o atinaʻe tetele.I se tulaga lautele, ou te manatu o pa puipui faʻatekinisi o loʻo i ai nei e leʻo i ni taʻaloga fou poʻo ni faʻalavelave i mataupu fou, ae i le gaosiga o tekonolosi, tau faʻatonuga, mamanu ma le tausiga.

E i ai ni fa'afouga fa'apitoa mo le fa'aputuina o fa'aputuga, e pei o le fa'amalo fa'atekonolosi, ma isi. E mafai ona e fa'ailoa mai ia i matou?

O tekinolosi fa'amalulu vai e le'o se mea fou.E fa'aaogaina lautele i le alamanuia, e aofia ai ta'avale e masani ona i ai le tele o vai malulu, e pei o afi masani.O fa'aputuga fa'atumu e matua'i leai lava ma mana'oga mo le fa'atonuina o le malosi maualuga.Pe a molia i le malosi maualuga, pe afai e te faia'e fa'aopoopo le vai malulu e ave ai le tele o le taimi nei, e tatau ona e matua mafiafia uaea ina ia mautinoa e mafai ona pulea le gaosiga o le vevela i totonu o se vaega patino.I totonu.

O le mea lea e faʻamalosia ai tagata uma e faʻaaogaina tekinolosi faʻafefe vai ina ia faʻamalieina manaʻoga o le maualuga o le faʻatonuina ma i le taimi lava e tasi e tuʻuina atu auaunaga i tagata masani o loʻo manaʻomia uiga faʻapitoa ma faigofie o le faʻapipiʻiina o faaputuga.

Ole tekonolosi vai malulu lava ia e le faigata, ae mafaufau i faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o taavale eletise, e pei ona i ai i le 1000 volts i le taimi nei, ma o le a oʻo atu i le 1250 volts i le lumanaʻi, atonu e ese le tulaga saogalemu mai faʻaoga masani, e pei o le vevela, se vaega faapitoa o le faavae O le tetee e faafuasei ona faateleina, ma mafua ai ona siitia le vevela.E tatau ona i ai se auala sili atu ona mataʻituina e faʻatautaia ai nei manatu autu.

Ae o loʻo i ai nisi nofoaga faʻapitoa, e pei o le mea e fesoʻotaʻi ai le fesoʻotaʻiga, e faigata ona faʻapipiʻi le masini vevela.Mo mafuaaga eseese, talu ai o le vevela lava ia o se mea maualalo-voltage, ae o le nofoaga faʻafesoʻotaʻi o loʻo tauaveina se voluma maualuga o le faitau afe o volts, o lea e tatau ai ona faʻapipiʻi le insulation i le ogatotonu, ma isi, e mafua ai le fua le saʻo.

O le mea moni, o loʻo i ai le tele o faʻamatalaga faʻapitoa faʻapitoa e manaʻomia ona mafaufau i ai, o lona uiga, pe faʻafefea ona tuʻuina atu le malulu ma le mataʻituina ma le saogalemu i le taimi e tasi.O le mea moni, o loʻo matou galulue nei i luga o lenei atinaʻe ChaoJi, e aofia ai suʻesuʻega faʻafesoʻotaʻi a UltraChaoJi, ma ua matou faʻaaluina le tele o le malosi i le foia o lenei faafitauli.

I le taimi nei i le lalolagi faavaomalo, e masani ona faʻaalu e tagata uma le taimi umi e talanoaina ai nei mataupu.E tusa ai ma loʻu iloa, atonu e le o iloa e nisi tagata gaosi oloa i totonu o le atunuʻu lenei mataupu.Sa ou faia'e matua'i mafaufau lelei i le mea e fai pe a iai se fa'aletonu.O le mea moni o se iloiloga autu mo faiga faʻamafanafana vai, e aofia ai faʻaletonu i nisi meafaigaluega, ma suiga faʻafuaseʻi i fesoʻotaʻiga i le lotoifale.Fa'afefea ona vave ma sa'o le mata'ituina e mana'omia le fa'aeteete toto'a..


Taimi meli: Iuni-16-2023