• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

Na faalauiloa leotele e Benz o le a ia fausia lana lava nofoaga e molia ai le malosi maualuga, e faamoemoe mo le 10,000 ev chargers?

I le CES 2023, na faasilasila ai e Mercedes-Benz o le a latou galulue faatasi ma le MN8 Energy, o se malosiaga faʻafouina ma le teuina o maa, ma ChargePoint, o se kamupani faʻapipiʻi eletise eletise, e fausia ni nofoaga maualuga i Amerika i Matu, Europa, Saina ma isi maketi. , faʻatasi ai ma le malosi maualuga o le 350kW, ma o nisi Mercedes-Benz ma Mercedes-EQ faʻataʻitaʻiga o le a lagolagoina le "plug-and-charge", lea e faʻamoemoe e oʻo atu i le 400 charging stations ma sili atu i le 2,500 ev chargers i Amerika i Matu ma 10,000 ev chargers i le lalolagi atoa e. 2027.
ev nofoaga e molia ai

Mai le 2023 ma faasolo mai ai, na amata fausia ai e le Iunaite Setete ma Kanata ni nofoaga e molia ai, lokaina nofoaga e toʻatele tagata.

E ui o lo'o fa'aputu fa'aulufaleina e le au gaosi ta'avale masani i oloa tau ta'avale eletise, o le a fa'alautele atu fo'i e le au fai ta'avale a latou pisinisi i le fausiaina o atina'e tetele o ta'avale eletise - nofoaga e fa'atumu ai ta'avale.Benz o loʻo faʻamoemoe e amata le fausiaina o nofoaga faʻapipiʻi vave i le Iunaite Setete ma Kanata i le 2023. O loʻo faʻamoemoe e taulaʻi le toʻatele o tagata o aai tetele, nofoaga tutotonu o le taulaga ma faleoloa faatau, ma e oʻo lava i faleoloa a Benz, ma faʻavaveina le atinaʻeina o lona eletise. oloa ta'avale e ala i le tu'uina atu o se feso'ota'iga e fa'aola ai le malosi maualuga.
nofoaga e fa'atauina ai benz

EQS, EQE ma isi taavale faʻataʻitaʻiga o le a lagolagoina le "plug and charge"

I le lumanaʻi, o le a mafai e le au Benz/Mercedes-EQ ona fuafua a latou auala i nofoaga faʻapipiʻi vave e ala i le faʻatautaia atamai ma faʻasao nofoaga faʻapipiʻi muamua ma a latou taʻavale, fiafia i faʻamanuiaga faʻapitoa ma avanoa faʻamuamua.O loʻo fuafua foʻi le kamupani e atiaʻe isi ituaiga o taʻavale mo le molia e faʻavavevave ai le atinaʻeina o le siosiomaga o taavale eletise.I le faaopoopo atu i le kata masani ma le app e mafai ai ona molia, o le a tuʻuina atu le auaunaga "plug-and-charge" i nofoaga faʻapipiʻi vave.Ole fuafuaga aloa'ia ole a fa'aoga ile EQS, EQS SUV, EQE, EQE SUV, C-vasega PHEV, S-vasega PHEV, GLC PHEV, ma isi, ae e mana'omia e tagata ona fa'agaoioia le galuega muamua.
taavale eletise benze
Mercedes ma Totogi
O le fusifusia e lagolagoina le tele o auala totogi

E tusa ai ma le Mercedes me App na fanau mai i aso nei o le faʻaaogaina masani a tagata faʻatau, o le lumanaʻi o le a tuʻufaʻatasia le faʻaogaina o le faʻaogaina o le nofoaga faʻapipiʻi vave.A maeʻa ona faʻapipiʻi muamua le Mercedes me ID, malie i aiaiga talafeagai o le faʻaaogaina ma le faʻatauina o konekarate, e mafai ona e faʻaogaina Mercedes me Charge ma tuʻufaʻatasia galuega totogi eseese.Tuuina atu i tagata e ona le Benz/Mercedes-EQ le vave ma sili atu ona tuʻufaʻatasia le faʻatonuina o le poto masani.
pesini EV

Ole maualuga ole fua ole nofoaga e fa'atauina ai e 30 tau fa'atasi ma le timu ma fa'atosina o le la mo le tele o si'osi'omaga e fa'atauina.

E tusa ai ma le faʻamatalaga na tuʻuina atu e le uluai gaosiga, o le a fausia Benz nofoaga faʻapipiʻi vave ma le averesi o le 4 i le 12 ev chargers e tusa ai ma le nofoaga ma le pito i tua o le nofoaga, ma o le maualuga maualuga e faʻamoemoe e oʻo atu i le 30 ev chargers, lea o le a faʻaleleia le malosi o le faʻatonuina o taavale taʻitasi ma faʻaitiitia le taimi faʻatali faʻatali e ala i le faʻatonuina o le puleaina o uta.O loo iai le faamoemoe o le a tutusa le fuafuaga o le fale afi ma le fausaga o le fale kesi o lo o i ai, o le saunia lea o le ufi mo le tauina i tulaga eseese o le tau, ma le faapipiiina o paneta o le la i luga e avea ma puna o le eletise mo moli ma le mataituina.
ev charger
benz ev nofoaga e molia ai

Amerika i Matu faʻafaigaluegaina e oʻo atu i le € 1 piliona, vaelua i le va o Benz ma MN8 Energy

E tusa ai ma le tala a Benz, o le aofaʻiga o tupe faʻaalu o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga i Amerika i Matu o le a oʻo atu i le 1 piliona euros i lenei laasaga, ma o loʻo faʻamoemoe e fausia i le 6 i le 7 tausaga, faʻatasi ai ma le puna o tupe e tuʻuina atu e Mercedes-Benz ma MN8. Malosiaga ile fua faatatau 50:50.

Ua fa'atupe e le au gaosi ta'avale fa'aleaganu'u le fa'atonuina o mea tetele, ma avea ma fa'amalosi i tua atu o le ta'uta'ua o le EV

I le faaopoopo atu ia Tesla, o le taʻutaʻua taʻavale eletise, aʻo leʻi faʻasalalau e Benz o le a galulue ma le MN8 Energy ma ChargePoint e fausia se fesoʻotaʻiga o nofoaga faʻapipiʻi vave, o nisi o taʻavale masani ma e oʻo lava i faʻailoga taugata ua amata ona teu faʻafaigaluega i le vave- faʻatonuina nofoaga, e aofia ai Porsche, Aud, Hyundai, ma isi. I lalo o le electrification o le lalolagi atoa o felauaiga, ua laa atu le au gaosi taavale i le tauina o atinae tetele, lea o le a avea ma avetaʻavale tele o taʻavale eletise lauiloa.Faʻatasi ai ma le eletise o felauaiga i le lalolagi, o loʻo faʻagasolo atu e le au fai taʻavale le faʻaogaina o mea tetele, lea o le a avea ma faʻamalosi tele mo le faʻalauiloaina o taavale eletise.
Audi charging hub zurich


Taimi meli: Ian-11-2023