• ulu_fanua_01
  • ulu_fanua_02

E fa'alagolago le atina'e o fa'aputuga fa'a Saina i tau fa'atatau ile fa'atulagaina i fafo

E fa'alagolago le atina'e o fa'aputuga fa'a Saina i tau fa'atatau ile fa'atulagaina i fafo
O faʻamaumauga na faʻaalia e le China Association of Automobile Manufacturers o loʻo faʻaalia ai o loʻo faʻaauau pea le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o taavale afi a Saina, faʻatau atu 499,000 iunite i le 10 masina muamua o le 2022, i luga 96.7% i lea tausaga ma lea tausaga.Faatasi ai ma le faatelevaveina o taavale afi fou i totonu o le atunuu i le lalolagi, o le EV charging station manufacturer foi na amata maketi i fafo, o le auʻiliʻiliga o maketi e talitonu o loʻo faʻatauina e le EV i fafo i faiga faʻavae fesoasoani, o le malosi fou o le faʻaogaina o taavale ua faʻateleina le faʻaosofia poʻo le 2023 i le manaʻoga o suiga, Saina. o oloa e fa'amoemoe e taugofie e vave tatala ai maketi i fafo.
Talu mai le 2021, o le tele o Europa ma le Iunaite Setete ua faʻamatuʻuina faiga faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma fuafuaga fesoasoani e faʻalauiloa ai le televave o le atinaʻeina o le faʻaleleia o le malosi fou.
Ia Novema 2021, na faʻailoa ai e le Iunaite Setete o le a faʻatupeina le $ 7.5 piliona i taavale eletise e faʻatupeina ai atinaʻe tetele.O le sini fa'afaigaluega o le fausia lea e tusa ma le 500,000 nofoaga fa'asalalau lautele i le Iunaite Setete i le 2030.
I le aso 27 o Oketopa, 2022, na malilie ai le EU i se fuafuaga mo le "zero CO2 emissions mai le 2035 mo taavale pasese uma ma taavale faʻatau pisinisi faʻatau atu i le maketi a le EU," e tutusa ma le faʻasaina o le penisini ma le tiso taavale mai le 2035.
Na faʻalauiloaina e Suetena le faʻamalosia o le EV i Aukuso 2022, e tuʻuina atu ai le 50% faʻatupega mo tupe faʻafaigaluega a le malo ma tagata tumaoti, o le maualuga o le fesoasoani o le 10,000 kronor mo le faʻaputuga faʻapitoa, ma le 100% faʻatupeina mo nofoaga faʻapipiʻi vave e faʻaaogaina mo tagata lautele. faamoemoega.
Ua fuafua Iceland e tuʻuina atu e tusa ma le $ 53.272 miliona i fesoasoani mo faʻaputuga faʻapipiʻi lautele ma isi atinaʻe i le va o le 2020 ma le 2024;ua fa'ailoa mai e Peretania e amata mai ia Iuni 30, 2022, o fale fou uma i le itulagi o Egelani, e tatau ona fa'aauupegaina ma le itiiti ifo ma le tasi le fa'aputuga o ta'avale eletise.
Fai mai Guosen Securities Xiong Li o le taimi nei o le faʻaogaina o taavale malosi fou i Europa ma le Iunaite Setete e masani lava i lalo ifo o le 30%, ma o le faʻatauga mulimuli ane o le a faʻaauau pea le tuputupu ae vave.Ae ui i lea, o le saoasaoa o taavale eletise fou o loʻo faʻapipiʻiina faʻaputuga ma taavale eletise fou o le faʻatauga o le faʻatupulaia o le faʻatauga e matua le fetaui, e saofagā i le manaʻoga faʻanatinati mo le fausiaina ma le tele o avanoa mo le gaosiga o le eletise.
E tusa ai ma le International Energy Agency, o le faʻatau atu o taavale fou malosi i Europa ma le Iunaite Setete o le a oʻo atu i le 7.3 miliona ma le 3.1 miliona i le 2030. O le faʻateleina o le faʻatau atu o taavale eletise o le a faʻaosofia ai le paʻu o le faʻatupeina o le faufaleina o manaoga i Europa ma le Amerika Tele.
Pe a faʻatusatusa i Saina, o le faʻatulagaina o faʻaputuga o loʻo i ai nei i Europa ma le Iunaite Setete e matua le lava, lea o loʻo i ai se avanoa tele maketi.O le lipoti o suʻesuʻega a le Everbright Securities na faʻailoa mai e oʻo mai ia Aperila 2022, o le US car-pile ratio o le 21.2: 1, o le aofaʻiga atoa o taavale-pile ratio i Europa e 8.5: 1, lea o Siamani e 20: 1, o le United Kingdom 16:1, Falani o le 10:1, Netherlands o le 5:1, o loʻo i ai uma se va tele ma Saina.
Guosen Securities e fa'atatau i le aofa'i atoa o le maketi mo le fa'atauina o avanoa i Europa ma le Iunaite Setete e tusa ma le 73.12 piliona yuan i le 2025 ma fa'atupulaia i le 251.51 piliona yuan i le 2030.
Talu mai le afa lona lua o le 2022, o le tele o kamupani lisiina o loʻo aʻafia i le faʻapipiʻiina o pisinisi ua faʻaalia a latou pisinisi i fafo.
Fai mai Daotong Technology talu mai le faʻatauina o ana oloa faʻapipiʻi AC na amata i le faaiuga o le 2021, ma ua maua e le kamupani ni poloaiga mai le tele o atunuu, e pei o le United Kingdom, Sigapoa, Farani, Netherlands ma Siamani, ma faasolosolo malie atu.
Fai mai Linkpower, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e uiga i avanoa tau atinaʻe o maketi faʻapipiʻi i fafo, ma ina ia mafai ona malamalama atoatoa i faiga faʻavae, tulafono faatonutonu ma avanoa avanoa o maketi i fafo, Linkpower ua amata ona faʻatino galuega faʻamaonia talafeagai ma suʻega muamua, ma ua i ai pasi le tele o suʻega poʻo tusipasi e pei o le TüV, le faʻalapotopotoga faʻapitoa suʻega i Europa.
Xiangshan Stock i le taliaina o suʻesuʻega faʻalapotopotoga, o loʻo atinaʻe e le kamupani tulaga Europa ma le faʻatauina o oloa faʻatau ma tufatufa atu oloa, ma o loʻo atinaʻe oloa faʻapipiʻi faʻapipiʻi Europa a le kamupani, ma e ala i 'au ma auala i fafo e faʻagasolo malie i maketi i fafo.
Na faaalia e Shenghong i lana lipoti faaletausaga e faapea, o le Interstellar AC charging pile a le kamupani na pasia le tusipasi tulaga Europa ma avea ma vaega muamua o Saina e totogi faaputuga oloa e ulufale atu i le British Petroleum Group.
"O le televave o le fa'atupula'ia o ta'avale eletise na faia i Saina e fa'aoso sa'o ai atina'e fa'aputu fa'ato'aga e fa'avavevave le fa'atulagaina o maketi i fafo."fai mai Deng Jun, sui peresitene o Guangdong Wancheng Wanchong Electric Vehicle Operation Co., LTD.E tusa ai ma lana saunoaga, o Wancheng Wanchong o loʻo tuʻuina atu foʻi maketi i fafo ma faʻatau atu le faʻapipiʻiina o faʻaputuga e avea o se tupe maua fou.I le taimi nei, o loʻo faʻatau atu e le kamupani le faʻapipiʻiina o mea faʻapipiʻi i Asia i Sautesasae ma Amerika i Saute, ma o loʻo atiaʻe foʻi tulaga Europa ma oloa masani a Amerika.
Faatasi ai ma i latou, o le maketi a Europa o le autu lea o le auina atu i fafo o taavale eletise Saina.E tusa ai ma le General Administration of Customs, i le afa muamua o le 2022, o le maketi a Europa i Sisifo na maua ai le 34% o le faʻatau atu o taavale pasese malosi a Saina.
E le gata i le fa'amoemoe e uiga i le maketi o le sami lanumoana i fafo, ae o pisinisi fa'aputu tupe fa'alotoifale "Alu i fafo" o lo'o taoto fo'i i le fa'atauva'a o maketi i totonu o le atunu'u.O lo'o feagai le fa'aputuga o pisinisi ma le faigata o le fa'alavelaveina o tupe mama, o le mana'oga fa'anatinati e su'e se avanoa fou o maketi e fa'atupu ai se tupe maua.
Talu mai le 2016, o le faʻalauteleina o le atinaʻeina o fale faʻapipiʻi a Saina ua tosina mai ai ituaiga uma o laumua e tauva mo le faʻatulagaina, e aofia ai pisinisi tetele malosi e pei o le State Grid ma Southern Power Grid ... pisinisi masani o taavale, ma e pei ole SAIC Group ma BMW, taavale malosi fou. pisinisi e pei o Xiaopeng Automobile, Weilai ma Tesla, ma tagata tino ese mai soʻo se ituaiga olaga e pei o Huawei, Ant Financial Services ma Ningde Time.
E tusa ai ma faʻamaumauga a Qichacha, e sili atu nai lo le 270,000 faʻapipiʻiina pisinisi faʻapipiʻi i Saina, ma o loʻo faʻatupulaia vave.I le afa muamua o le 2022, 37,200 pisinisi fou na faʻaopoopoina, o se faʻaopoopoga o le 55.61% i lea tausaga ma lea tausaga.
I le tulaga o le fa'atuputupula'ia o le fa'atauva'a, o le sili atu o tupe mama a le maketi i fafo o lo'o fa'atauina fa'aputuga fa'atauva'a e fa'afiafiaina i pisinisi fa'aputu tupe fa'alotoifale.Huachuang Securities suʻesuʻe Huang Lin faʻailoa mai o le faʻatauvaʻa faʻaputuga maketi maketi malosi, maualalo tupe faʻasili, O le tau o DC faaputuga i watt e na o le 0.3 i le 0.5 yuan, ae o le tau o le faʻaputuga faʻaputuga i fafo i le watt o le taimi nei 2 i le 3 taimi. o le atunuu, o le tau lava lea o le sami lanumoana.
Ua faailoa mai e le GF Securities e faapea, e ese mai le tauvaga tutusa i totonu o le atunuu e malosi, e maualuga le tapulaa o le ulufale atu i atunuu i fafo, e faalagolago le tele o pisinisi i luga o le tau, i le maketi i fafo o loo i ai se avanoa tele o tupe mama, o le oloa e faamoemoe e taugofie. , tatala vave le maketi i fafo.


Taimi meli: Iuni-03-2019